Zadnji oglasi

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

Cena: Povleci ga dol, odpri v wordu in sprintaj. Vstavi podatke osebe, ki namenja del dohodnine, ostalo je že napisano.Naj podpiše in jo prinesi v društvo...

Prijava

Stara Novalja junij 2019

Objavljeno: 09.05.19

 

Pozdravljeni DPV-jevci

Leto je okoli in junijski klubski potop je pred vrati. Ker je vsako leto večje število klubovcev in njihovih družinskih članov, ki se udeležujejo teh klubskih potopov, smo letos pripravili nekaj novosti,ki bodo naredile naše potope bolj kakovostne, bolj organizirane in varnejše.

Najpomembnejša novost je, da je v prihodnje za potope ki jih izvajamo na »dnevnik« potrebno zavarovanje CORIS z doplačilom za »riziko potapljanja«. G. Šunko predlaga zavarovanje pri zavarovalnici ADRIATIC SLOVENICA. Najceneje je da se vsi, ki se namerate potapljati »na dnevnik«, združite in sklenete skupinsko tedensko zavarovanje z doplačilom »riziko potapljanje«. Okvirno bo to potapljača za en teden stalo okoli 8-10 eur. Če ima kdo že sklenjeno potapljaško zavarovanje, pač predloži potrdilo o le-tem. KDOR ZA OMENJENE DATUME NE BO IMEL SKLENJENEGA POTAPLJAŠKEGA ZAVAROVANJA SE NA »DNEVNIK« Z NAMI NE BO POTAPLJAL!!!

Potop bo pri nas na »dnevnik« v junijskem terminu stal 10 EUR. V ta znesek bo vključeno plačilo zraka v jeklenki, prevoz z čolnom na lokacijo in voden potop. Glede na število potapljačev bomo imeli na razpolago dva ali tri čolne. Oblikovane bodo skupine, v katerih bodo potapljači z isto kategorijo in znanjem, tako da bodo potopi prilagojeni znanju potapljačev. Del zneska za potop se nameni za spust in dvig čolna v marini ter za delno plačilo goriva, ki se bo porabilo. Še vedno bo približno 60% stroškov prevoza čolna (cestnina, gorivo za avto, trajekt, gorivo za čoln, dvig in spust) pokrilo društvo. Ne gre spregledati dejstva,da je čolna potrebno peljati vsako leto v Koper na registracijo, s tem pa nastanejo določeni stroški. Čolna je potrebno vsako leto tudi servisirati (oprati, očistiti, zatesniti...), na njih zamenjat pokvarjene dele (vrvi, svetila...),saj se le tako lahko vozimo brez skrbi. Tista peščica članov, ki so dosedaj to počeli v svojem prostem času bo vesela vsakršne pomoči in vsak je dobrodošel. Verjamemo, da vsak najde kakšno delo, ki ga obvlada in pripomore k dobrobiti društva.

Del zneska, ki ga bomo plačali za potop pa bo namenjen plačilu stroškov treh inštruktorjev, ki bodo vodili potope na svojih dnevnikih (g.Vengušt, g.Šunko in g.Špes). Če ima kdo željo in pogoje za vodenje potopov naj to sporoči g. Šunko Zlatku, da se ga uvrsti med voditelje potopov.

Potapljač, ki se bo želel potapljati na »dnevnik« mora poravnati tudi članarino za leto 2019 za Draženov klub »Amfora«, kot vsako leto doslej (to ni novost).

Uvedlo se bo dežurstvo pri polnjenju jeklenk. Vsak dan bosta določena dva kompresorista, ki bosta skrbela za polnjenje jeklenk. Še vedno pa velja, da mora jeklenko na dogovorjeno mesto dostaviti potapljač sam, prav tako mora tudi sam priti ponjo...

Nastanitev in dva obroka sta všteta v znesek, ki ga poravnate zadnji danbivanja (po neuradnih podatkih je letos cena višja za 2 EUR in znaša 27 EUR. Po novem so namreč vsi apartmaji klimatizirani. Uradno ceno javimo na vaš mail, a mislimo, da ne bo bistveno drugačna.

Za kosilo poskrbi vsak sam,kot že na jesenskem klubskem potopu.

Akontacijo za resnost 20 EUR pobira ob prijavi g.Božidar Buhanec. Akontacija se kasneje odšteje od zneska za potope. (zaradi odsotnosti G.BUHANCA akontacijo pobira G.ARZENŠEK ALOJZ-SLAVC)

Prijava na klubski potop v mesecu juniju je možna do 31.05.2019..

Novosti je kar nekaj, a vse z namenom, da postanejo klubski potopi bolj organizirani in predvsem varnejši.

NE POZABI:

                                    Poravnaj članarino v DPV

                                    Uredi zavarovanje

                                    Uredi članstvo v klubu Amfora

                                    Preveri svoje znanje in opremo (manjkajočo dopolni)

                                    Do 31.05.2019 poravnaj akontacijo in se prijavi

                                    Uredi si prevoz

                                    Poskrbi za svoje kosilo

Informativni izračun stroškov za 4 nočitve in 5 potopov:

Spanje in dva obroka           27 eur X 4 = 108 EUR

                  Potopi                                     10 eur X 5 = 50 EUR

                  Zavarovanje za 7 dni                                     8 EUR

Članarina v klubu Amfora(200 kun) pribl. 30 EUR

SKUPAJ                                                                          196 EUR

 

Želimo vam varne in prijetne potope...

                                          

 

© 2013 Društvo za preiskovanje voda Celje Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net