Zadnji oglasi

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

Cena: Povleci ga dol, odpri v wordu in sprintaj. Vstavi podatke osebe, ki namenja del dohodnine, ostalo je že napisano.Naj podpiše in jo prinesi v društvo...

Prijava

13. - 16. SEPTEMBER 2018 V NOVALJI

Objavljeno: 17.08.18

Kot ste prebrali v naslovu, bo tokrat akontacija namenjena plačilu spanja in prehranjevanja pri Mariji. Skupinske malice zaradi različnih interesov odpadejo in si jih po želji priskrbi vsak sam (razen, če si jih ne).

Zadnji klubski potopi so pokazali tudi pomanjkljivosti pri sami organizaciji potopov in polnjenju jeklenk. Tokrat bo za svojo opremo skrbel vsak SAM. To pomeni, da opremo NA in IZ čolna spravlja vsak SAM (razen, če za to dobi nosača, ki bo namesto njega opravljal to POTAPLJAŠKO delo). Za vsak dan bosta določena dva ali trije člani kluba, ki bodo tisti dan skrbeli za polnjenje jeklenk. Napisani bodo na klubski oglasni deski. To pa ne pomeni, da bodo ti trije nosili jeklenke po vsem dvorišču za potapljači. VSAK SAM bo moral "odmontirati " jeklenko iz kompenzatorja in jo postaviti pred kompresorsko postajo. Ko bo polna, ga bo tam tudi čakala, kar pomeni, da jo potem potapljač SAM poišče in "zmontira" nazaj na svojo opremo, potem pa jo odpremi do čolna, na katerega bo razporejen.

Omenjena je bila OGLASNA DESKA!!! Prav ste prebrali. Na njej bo razpored potapljačev, ki bodo zadolženi za polnjenje jeklenk tisti dan. Nanjo bomo vpisovali tudi potapljače, ki se bodo tisti dan potapljali. Zaradi velikega števila teh in zaradi različne usposobljenosti bosta dve skupini (18 in 40 m). Potapljače bomo vpisovali samo do določene ure, torej se zamudniki tisti dan ne bodo potapljali. Prav tako se z nami ne bo potapljal tudi vsak, ki ne bo imel urejenih vseh dokumentov, potrebnih za potapljanje (potapljaška izkaznica in članska izkaznica društva AMFORA)!!!

Opazili smo tudi, da pri nekaterih potapljačih potapljaško znanje zelo šepa. Klubski potopi NISO tečaj. Tega imamo menda vsi opravljenega...vsak naj sam oceni, ako je karkoli pozabil in se obrne na nekoga, ki mu je to pripravljen razložiti in ponovno pokazati.

Verjamemo, da bo vsak našel nekoga, ki mu bo z veseljem pomagal. Lažje bo, če se o tem že prej pogovorite in dogovorite.

Še to...dogovorite se glede prevoza (kdo s kom in kdaj), tisti, ki si boste sposodili opremo v klubu pa to naredite pravočasno.

V Novalji bo težko kdo imel še rezervno opremo za vas (razen Janeza seveda)!

Kar nekaj novost je tokrat, mar ne? A verjemite, da bo to naše klubske potope naredilo še prijetnejše in bolj varne. Čimprej torej do g. Buhanca, da si z akontacijo zagotovite prostor pod soncem v Novalji 13. - 16. 9. 2018...

 

 

© 2013 Društvo za preiskovanje voda Celje Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net