Zadnji oglasi

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

Cena: Povleci ga dol, odpri v wordu in sprintaj. Vstavi podatke osebe, ki namenja del dohodnine, ostalo je že napisano.Naj podpiše in jo prinesi v društvo...

Prijava

Klubski potop PAG September 2017

Objavljeno: 19.08.17

Od četrtka 14. septembra dalje se bo na PAGU zopet dogajal klubski dogodek. Glede na spomladanski klubski potop, tudi ta precej obeta. Bilo nas je veliko in se je skoraj zgodilo, da je zmanjkalo postelj. Tokrat si pravočasno pridobite "vstopnico" za tokratni CIRKUS. Božo jih prodaja po 20 eur.  Ker je ERAKOV memorijal presegel vsa pričakovanja, bo tokrat od                           03.jpg  adrenalinskih športov na vrsti "TRADICIONALNO PRVO MEDNARODNO ODPRTO KLUBSKO PRVENSTVO V PRSTOMETU ZA VETERANE in UPOKOJENCE". Nagrade kot ponavadi-ODLIČNE.

      Ne boste verjeli, a tudi potapljali se bomo... menda!!!          05.jpg                         

Zaradi vsesplošnega navdušenja bomo ponovili tudi obisk "igrišča za golf", a še bolj opremljeni za invazijo in kolonizacijo 04.jpg    le-tega. Glede na prejšnjo nemško prisotnost na teritoriju, se prosim ustrezno oborožite!!!                                                                          

Marija bo menda sodelovala v "novi vladi" tako da je za kulinarično razvajanje seveda spet odlično poskrbljeno. Odlična glasba, dobra družba, vrhunska kulinarika, morda tudi kak potop in upajmo, da tudi lepo vreme, bodo poskrbeli za nepozabno zabavo.

Da ne pozabim...Glede na vašo polnoletnost, se od vas pričakuje sposobnost komunikacije z drugimi člani društva. Pogovorite in DOGOVORITE se glede razporeditve pri prevozu, da ne bo sranja v zadnjem trenutku, kot je ponavadi...

Še to: PAZITE NASE !!!!!!!!!!!!!!06.jpg

l.p.

© 2013 Društvo za preiskovanje voda Celje Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net