Zadnji oglasi

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

Cena: Povleci ga dol, odpri v wordu in sprintaj. Vstavi podatke osebe, ki namenja del dohodnine, ostalo je že napisano.Naj podpiše in jo prinesi v društvo...

Prijava

Sprememba klubskega vikenda

Objavljeno: 25.05.14

Minuli četrtek smo izvedeli žalostno novico. Klubski tabor v Stari Novalji na Pagu, žal odpade. Dražen je termin, ki je bil namenjen nam, oddal predstavnikom vzhodnega bloka. A ker nas je večina, ta podaljšani vikend že rezervirala za potapljanje, ga bomo izvedli na rezervni lokaciji. Naš potapljaški dom bo v Sv. Marini, od 11. 6 do 15. 6. 2014..

Božo je rezerviral tri bivalne hiške, ki sprejmejo vsaka po 4 osebe. Če bo sila jih lahko prespi tudi 6, a le izjemoma...

 

 

Bučko in Rudi bosta sprehodila svoji hiški na kolesih, ostali pa se bomo nastanili po bivalnih hiškah (na sliki).

 

 Cena hiške je 345 eur za 4 nočitve. Na osebo torej pride 86,25 eur za 4 dni oz. 21,50 eur na dan. O ceni je možno debatirati, a tako je. S sabo bomo peljali naš čoln, tako da bodo potopi še bolj raznoliki in ne bomo vezani samo na lokacije v kampu. Potapljali se bomo na dnevnik, torej bodo potopi brezplačni. 

Janez je pri prijatelju izprosil popust pri polnjenju jeklenk in bomo tudi pri tem malo prišparali. V četrtek 29. 5 na klubskem sestanku se bomo pogovorili tudi o hrani, ki jo bomo vlekli s sabo. Ne šparajte jezika pa bomo dobro jedli. Trenutno je prijavljenih 12 članov društva. Seveda ste dobrodošli še vsi ostali.

Več informacij o kampu najdete TUKAJ... in TUKAJ...

 

© 2013 Društvo za preiskovanje voda Celje Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net