Zadnji oglasi

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

Cena: Povleci ga dol, odpri v wordu in sprintaj. Vstavi podatke osebe, ki namenja del dohodnine, ostalo je že napisano.Naj podpiše in jo prinesi v društvo...

Prijava

Klubski potop PAG 2014

Objavljeno: 15.04.14

...In ker smo zelo liberalno društvo, vam ponujamo celo dva možna termina.

Aja, potapljali se bomo pri našem prijatelju Draženu, v Stari Novalji.p4130092 Potapljali se bomo na dnevnik, zato bo potrebno članstvo v klubu AMFORA ( 200 kuna). Potope in prevoz časti društvo.Potapljali se bomo na krasnih lokacijah, ki so primerne z potapljače vseh kategorij.p4120007 Glede na to, da imamo v društvu sedaj kar nekaj inštruktorjev, naj vas ne bo strah. Vsak bo deležen lepe besede, če bo le želel( torej brez strahu, če kdo ni siguren vase, mu bomo z veseljem pomagali).Torej potopi bodo na lokacijah okrog stare novalje.p4130033 Večina vas še ni bila na lokaciji potopljenih amfor...torej obstaja tudi ta možnost.p4130087Na razpolago imamo dva čolna. Leseno pasaro za največ osem ljudi in gliser za ene štiri. Torej bo prostora za vse dovolj. Spali bomo v apartmajih v katerih lahko kuhamo. Spanje stane 10 eur/osebo/noč. A naj vam zagotovim, da se kuhanje ne izplača. Borisova 79.letna sošolka kuha tako odlično, da vam bo hitro minila volja za kuhanje. Obilen zajtrk stane 5 eur, noro dobra večerja pa 10 eur. Obroki se postrežejo v skupni jedilnici, a glede na datum, bomo p4130039zagotovo jedli tik ob morju zunaj, pod nadstreškom ( in tik ob morju pomeni točno TO!!! 50 cm od morja). Za vse, ki ne morejo brez interneta pa vesela novica... WIRELESS je !!!

Ponujena sta dva termina:

28.05-01.06  in

11.06-15.06

Na sestanku v četrtek se bomo skupaj odločili za enega. Seveda ni treba vsem biti vse dni doli. Torej, kakor kdo lahko...Premislite in pridite v četrtek v klubske prostore, da se skupaj odločimo.

klikni tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=O1rDO6bIJho

© 2013 Društvo za preiskovanje voda Celje Izdelava spletne strani: Ultrasplet.net